Szállás a Godó Birtokon

Vendégház, nádfedeles ház és vízparti apartman

Szívből ajánljuk ezt a tiszaparti “csoda helyet “mely 1985 óta várja a kikapcsolódni vágyó vendégeket.

A Godó Birtokon erőt meríthettek a táj harmóniájából és élvezhetitek a pihenést. Eltökélt célunk,hogy összhangba hozzuk a természet egyszerű szépségét a maximális komforttal ,ezzel tökéletes feltöltődést biztosítva vendégeink számára.

Mi a zsivaj helyett madárfüttyöt, zsúfoltság helyett tágas privát teret kínálunk mindezt a csönddel és a kristálytiszta levegővel karöltve, teljes mértékben megőrizve a privát szférádat. Kikapcsolódási lehetőségeink gazdag tárházában mindenki megtalálja a magának valót legyen az frissítő csobbanás, kerékpározás, horgászás, bekuckózós filmnézés vagy a környék látnivalóinak megtekintése.

Szeretettel várjuk a nemcsak egymásba, hanem a természetbe is szerelmes párokat, a gyermekeikkel közös élményekben feltöltődni vágyó családokat valamint a kissebb és szolidabb baráti társaságokat. Gyere és pihenj a Godó Birtokon!

Vendégházunk

Vendégházunk főépületét 2015-ben felújítottuk.

Az emeleti szinten található:

7 db kétágyas, fürdőszobás szoba.

Ezeket a szobáinkat egyszerű, letisztult, minimál stílusban rendeztük be.

Minden szobában síkképernyős TV, valamint légkondicionáló berendezés van.

Igény esetén pótágy és gyerekágy elhelyezésére is lehetőség van.

Nád a házam teteje

Szajol legrégebbi épülete a Birtok területén áll és az 1800-as évek építészeti hagyományait tükrözi. A Hegedűs család tulajdona volt, öröklődve generációkon át. Stílusos vendégház, ahol nem csak egy szállás vár rád, hanem feledhetetlen élmények is, házias falatok és egy nagy adag vendégszeretet. Nádfedeles parasztház újragondolva, ahol a hagyománytisztelet és a modern megoldások találkoznak. 

Vízparti apartmanok

Horgászok igazi “peca-paradicsoma”. Mivel közvetlen a vízparton van, egyszerre biztosítja a pihenést és a zavartalan horgászatot.

Teákonyhával felszerelve. 

 

Szívesen választják táborhelynek baráti társaságok is, hiszen nincs is annál jobb, mint összeülni a tábortűz körül, jókat beszélgetni, enni, közben horgászni, ha ahhoz tartja kedvünk. 

Godó Birtok

Miért válassz minket?

N

Kényelem és csend

Ha visszavágysz a természetbe és pihennél kicsit, ez a vízparti hely a kedvenced lesz

N

Aktív pihenésre is

Ha szeretsz horgászni, sétálni, bográcsozni a vízparton, akkor visszatérő vendég leszel

N

Családok kedvence

Az apróságok imádják a kertet és a vízpartot. A csendes környezet jó hatással van rájuk is.