Szolgáltatások

Elhelyezkedéséből, természet- és vízközelségéből adódóan, a Godó Birtok sokféle érdekes programlehetőséget nyújt a pihenni vagy éppen mozogni vágyók számára.

Termünk, kertünk, illetve a Holt-Tisza part és a környék adottságai révén, kellemes környezetben, barátságos helyen, klassz élményeket szerezhetünk családtagjainknak és barátainknak.

Növelje szerettei életében a „zöld oázisok” számát…

…higgye el: meghálálják. A hétköznapi robotból kiszakadó ember számára akár már egy csendes séta felüdülést jelent a természet lágy ölén… A napi szinten betonrengetegből betonrengetegbe autózó városi gyerekek számára különösen. Számukra minden egyes friss levegőn, természet közelben töltött perc valóban vízcsepp a sivatagban – adjuk meg nekik a megfelelő üdülőhely kiválasztásával.

A Godó Birtok falusias és lelassult életvitelt kínál a Kedves Látogatók számára – éljen vele!

Rendezvények egy nagyszerű környezetben

A Godó Birtok 80 fő befogadására képes földszinti nagyterme, illetve zárt kerthelyisége lehetőséget nyújt Önnek és családjának, barátainak egy feledhetetlen esemény megszervezésére –legyen szó esküvőről, születésnapról, búcsúztatóról vagy éppen keresztelőről.

Szervezze meg élete nagy napját vagy éppen az ideális meglepetéspartit a két évtizedes tapasztalattal rendelkező, kellemes környezetben elhelyezkedő Godó Birtokon

, a Holt-Tisza partján!

Egy csendes hely a mozgás, a vízi sportok és a vízpart nagy kedvelőinek…

Legyen szó nyugalmas horgászatról, izgalmas éjszakai horgásztúráról, kerékpártúráról, kajak-kenuzásról, csónakázásról vagy egy egyszerű sétáról – nálunk Önnek lehetősége van kikapcsolni elméjét és benyomni a „relax gombot”. Ez valakinek a szó szerinti pihenést, valakinek pedig az izmok megmozgatását jelenti.

Tartozzon Ön bármely csoportba, a Godó Birtok szeretettel várja!

Táborok és osztálykirándulások a Godó Birtoknál

Adottságai, elhelyezkedése révén, a Godó Birtok és a hozzá tartozó zárt kert, kiváló helyszínt biztosít táborok, illetve osztálykirándulások számára – legyen szó bármely korosztályról.

Az lehetséges rendezvényekről, szolgáltatásainkról almenüpontjainkból tájékozódhat a Kedves Érdeklődő!

Keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Godó Panzió – természet és faluélmény Kicsiknek és Nagyoknak!